top of page

Corona-coördinator zomer 2021

Katrien Vander Weyden 0479/65.46.86

Kaatje Van den Steene 0479/69.01.08

Er kunnen geen zieke of mogelijks besmette personen vertrekken. Er zijn een aantal deelnamevoorwaarden voor alle activiteiten deze zomer: 

 

  1. Wie ziek is kan niet deelnemen.

 

  1. Wie Covid-19 heeft gehad (bv. na een positieve test bij terugkeer van een reis) moet minimaal 10 dagen na start symptomen rekenen alvorens terug deel te kunnen nemen aan een activiteit of kamp EN bij terugkeer ook koorts- en symptoomvrij zijn. Kijk hierbij zeker naar het medische oordeel van je arts of het testcentrum en de geldende regelgeving.

 

  1. Wie ziek was (geen Covid – 19) voor de activiteit of het kamp mag deelnemen aan de activiteit zodra je klinische toestand het toelaat, tenzij er twijfel is over een vals negatieve test: raadpleeg eventueel huisarts betrokken deelnemer/begeleiding. Zie ook FAQ over de wachtperiode voor deelnemer (opnieuw) kan deelnemen na ziekte. 

 

  1. Wie een besmet persoon binnen de eigen gezinsbubbel/primaire bubbel heeft (ouder, broer, zus, ..) moet getest worden en moet de termijn voor thuisisolatie respecteren vanaf het laatste contact met de corona patiënt en kan dus niet verder deelnemen aan activiteiten etc.  

bottom of page