zo 23 feb.

|

Hombekerkouter

Rugby-initiatie (namiddag-activiteit)

Misschien denken jullie 'rugby is toch hard en gevaarlijk...', maar dat is zeker niet altijd zo. De rugby initiatie zal rustig en ongevaarlijk zijn. Maar misschien wordt je wel een beetje vuil!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Rugby-initiatie (namiddag-activiteit)

Time & Location

23 feb. 2020 14:00 – 16:00

Hombekerkouter, Hombekerkouter, 2811 Mechelen, Belgium

About the Event

Wat? In het kader van een opdracht voor school laat Robin, een deelnemer van Fantasstisch (17j) jullie graag kennismaken met zijn sport RUGBY! Misschien denken jullie  'rugby is toch hard en gevaarlijk...', maar dat is zeker niet altijd zo. De rugby initiatie zal rustig en ongevaarlijk zijn. Maar misschien wordt je wel een beetje vuil. 

Wanneer? Zondag 23 februari van 14u tot 16u Waar? Rugbyclub Mechelen - Hombekerkouter 14, 2811 Hombeek Kleding? Jogging (of een andere sportieve outfit)  + sportschoenen, die vuil mogen worden. Je brengt best reserve kleding mee voor nadien.

Wat staat er op de planning? 14u: welkom en kennismaking in de cafetaria 14u10: algemene uitleg 14u25: lichte opwarming 14u30: oefeningen met en zonder een rugby bal 15u: rugby match 15u30: mogelijkheid om iets te drinken in de cafetaria 16u: einde 

Wie ben ik? Ik ben Robin, ik ben 17 jaar en zit in het 6de jaar LO en Sport in Campus Wemmel. Ik heb ASS en ben al twee keer mee op FantASSstisch kamp geweest met de Teens.

Share This Event